Veskimöldre eliitrajooni elanikele avati 4,3-miljoniline külapood

Veskimöldre Kodukeskus.Foto: Vesikmöldre Kodukeskus

Veskimöldre elamurajoonis avati 4,3 miljoni euro eest ehitatud 2200-ruutmeetrine Veskimöldre Kodukeskus, mille ankurrentnik on ketipoodide asemel mahe- ja gurmeekaupa pakkuv toidukauplus.

Veskimöldre Kodukeskuse omaniku, Alliku Kaubandus OÜ juhi Kaupo Kindsigo sõnul arvestasid nad keskuse rajamisel kohalike elanike soovidega. „Kohalike elanike seas tehtud uuring näitas, et inimestel on kvaliteedile arvatust märksa kõrgemad ootused. Seega panime eriti suurt rõhku toidupoele ning tegime teadlikult geneerilistest ketipoodidest erineva lahenduse,“ ütles Kindsigo.

„Inimeste teadlikkus tarbijana ja ketipoodide valikust oluliselt nõudlikum maitse on kaks põhjust, miks kogukonnapoodidel on väga suur võimalus muutuda lähiajal uueks trendiks,“ rõhutas keskuses avatud Veski Marketi toidukaupluse juhataja Anne-Ly Kandelin.

Kandelini sõnul avaldas sortimendi osas arvamust 500 kohalikku elanikku ning pood saigi seda nägu. „Meil on kõige laiema liha- ja mereandide valikuga toidupood Eestis, kust saab ka näiteks värskeid austreid. Samuti on meil degusteerimisala, küpsetised ning eraldi La Muu kohvik, kust on võimalus osta Eesti parimat käsitööjäätist ja kokteile,“ lisas Kandelin.

Lisaks Veski Marketile avati Veskimöldre Kodukeskuses juustupood, ilusalong, veinikauplus, apteek, lillepood, ürituskeskus, pitsarestoran, pakiautomaadid ning hooajalised pop-up poed.

1998. aastal alguse saanud Veskimöldre elurajoonis elab 8000 inimest. 

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.